Prepare all ingredients. Wash the vegetables. Peel the onion and garlic.
Подготовьте все ингредиенты. Помойте овощи. Очистите лук и чеснок.
Chop the garlic cloves.
Измельчите зубчики чеснока.
Thinly slice the eggplant into half rings.
Тонко нарежьте полукольцами баклажан.
Cut the onion into rings.
Кольцами нарежьте головку репчатого лука.
Also thinly slice the tomato into half rings.
Также полукольцами тонко нарежьте помидор.
Mix the minced meat with paprika, thyme and garlic.
Смешайте фарш с паприкой, тимьяном и чесноком.
Form the minced meat into balls 4-5 cm in diameter and place the ingredients on skewers as shown in the photo. After this, take a baking dish, line it with foil and place the dish in the form.
Сформируйте из фарша шарики диаметром 4-5 см и наденьте ингредиенты на шпажки так, как показано на фото. После этого возьмите форму для запекания, проложите ее фольгой и выложите блюдо в форму.
Bake at 180 degrees for 45-50 minutes. Remove the dish from the oven and let it rest for 10 minutes. Done, now you can serve!
Запекайте при 180 градусах 45-50 минут. Вытащите блюдо из духовки и дайте ему отдохнуть 10 минут. Готово, теперь можно подавать на стол!
Eggplant kebab should be served hot. Greens and fresh vegetables will be an excellent addition to this unusual but very tasty kebab.
Подавать баклажан-кебаб следует горячим. Зелень и свежие овощи будут отличным дополнением этому необычному, но очень вкусному шашлыку.