Prepare all ingredients. Wash the turkey. Preheat the oven to 180 C.
Подготовьте все ингредиенты. Помойте индейку. Разогрейте духовку до 180 С.
Place the turkey breast on a cutting board. Cut the meat into equal medium-sized cubes.
Положите филе индейки на разделочную доску. Нарежьте мясо на одинаковые кубики среднего размера.
Using a meat grinder or blender, mince the turkey.
С помощью мясорубки или блендера сделайте из индейки в фарш.
Add black pepper and salt to taste to the ground turkey.
Добавьте к полученному фаршу из индейки черный перец и соль по вкусу.
Give the finished minced meat the appearance of small oval cutlets and place them in a baking dish, after placing foil or baking paper in it. Place the cutlets in the oven for 25-30 minutes to bake.
Придайте готовому фаршу вид небольших овальных котлет и выложите их в посуду для запекания, предварительно положив в нее фольгу или бумагу для запекания. Поставьте котлеты в духовку на 25-30 мин для запекания.
Remove the cutlets from the oven and let them rest. Ready!
Достаньте котлеты из духовки и дайте им время отдохнуть. Готово!
To serve the turkey cutlets, place the cooked dish on a plate and garnish with fresh vegetables, such as cherry tomatoes. You can also carefully cut the cutlets in half for a beautiful layout. Bon appetit!
Для подачи котлет из индейки выложите приготовленное блюдо на тарелку и украсьте его свежими овощами, например, помидорами черри. Также можно аккуратно разрезать котлеты пополам для красивой раскладки. Приятного аппетита!