Prepare all ingredients. Wash the breast fillet, vegetables and herbs.
Подготовьте все ингредиенты. Помойте филе грудки, овощи и зелень.
Boil the chicken breast. Place over medium heat, after the water boils, cook the breast for 30-40 minutes, depending on the size. After this, cool the chicken.
Отварите куриную грудку. Поставьте на средний огонь, после закипания воды варите грудку в течение 30-40 минут, в зависимости от размера. После этого остудите курицу.
Cut fresh cucumber into cubes and chop greens for salad.
Нарежьте кубиками свежий огурец и нашинкуйте зелень для салата.
Place fresh cucumber cubes in a salad bowl.
Положите кубики свежего огурца в салатницу.
Then finely chop and add the chicken to the salad bowl and add chopped dill on top.
Затем мелко нарежьте и добавьте в салатницу курицу и сверху добавьте нашинкованный укроп.
Add canned peas to the salad.
Добавьте в салат консервированный горошек.
Season the salad with mayonnaise or sour cream of your choice. Add salt to the salad to taste.
Заправьте салат майонезом или сметаной на выбор. Добавьте в салат соль по вкусу.
Mix everything together. Light and delicate “Lady” salad is ready!
Перемешайте все вместе. Легкий и нежный салат «Леди» готов!
Before serving, you can lay out the salad in portions, or serve it in a salad bowl. When serving in portions, you can use fresh green onions for decoration. Chop it and sprinkle it on top of the salad, ready to serve. Green onions will reveal the taste of the salad in a new way. Bon appetit!
Перед подачей на стол можно разложить салат порционно, либо же подать его в салатнице. При порционной раскладке для украшения можно использовать свежий зеленый лук. Нашинкуйте его и посыпьте сверху на уже готовый к подаче салат. Зеленый лук по-новому раскроет вкус салата. Приятного аппетита!