Prepare all ingredients. Wash and carve the turkey. Peel the onion and garlic.
Подготовьте все ингредиенты. Помойте и нарежьте индейку. Очистите лук и чеснок.
Finely chop the onion and chop the garlic.
Мелко нарежьте репчатый лук и измельчите чеснок.
Take turkey meat and beat it well.
Возьмите мясо индейки и хорошо отбейте его.
After beating, sprinkle the turkey meat with black pepper and add salt to taste.
После отбивания посыпьте мясо индейки черным перцем и добавьте соль по вкусу.
Place the chopped turkey meat in a heated frying pan, greased with vegetable oil. Fry for 10 minutes.
На разогретую сковороду, смазанную растительным маслом, положите отбитое мясо индейки. Обжаривайте в течение 10 минут.
Turn the turkey over to the other side. Continue frying for another 10 minutes.
Переверните индейку на другую сторону. Продолжайте обжаривать еще 10 минут.
Remove turkey from pan. Place chopped onion and garlic in a pan to fry.
Снимите индейку со сковороды. Выложите в сковороду нарезанный лук и чеснок для обжарки.
Stir in the onion and garlic and fry them until golden brown.
Перемешайте лук и чеснок и обжарьте их до золотистого цвета.
Place turkey and olives on top of onion and garlic. Turkey with olives is ready!
Сверху на лук и чеснок выложите индейку и маслины. Индейка с маслинами готова!
Before serving, place the turkey separately and garnish with olives. Place fried vegetables around the edges of the dish. You can add black pepper on top to taste. The result was the most tender and aromatic turkey with olives. Bon appetit!
Перед подачей на стол отдельно выложите индейку и украсьте ее маслинами. По краям блюда выложите пережаренные овощи. Сверху можно добавить черный перец по вкусу. Получилась нежнейшая и ароматная индейка с маслинами. Приятного аппетита!