Prepare all ingredients. Wash the vegetables. Peel the cabbage. Boil 2 eggs.
Подготовьте все ингредиенты. Помойте овощи. Очистите капусту. Отварите 2 яйца.
Chop a bunch of dill and cut a fresh cucumber into cubes.
Нарежьте пучок укропа и порежьте кубиками свежий огурец.
Shred and salt fresh white cabbage.
Нашинкуйте и посолите свежую белокочанную капусту.
Finely chop the hard-boiled and cooled chicken eggs.
Мелко порежьте отваренные вкрутую и остуженные куриные яйца.
Take a salad bowl and place chopped fresh cabbage there.
Возьмите салатницу и переложите туда нарезанную свежую капусту.
Next, add chopped boiled chicken eggs.
Далее добавьте измельченные вареные куриные яйца.
Add diced fresh cucumber.
Добавьте нарезанный кубиками свежий огурец.
Add chopped dill on top of the fresh cucumber.
Сверху свежего огурца добавьте нарезанный укроп.
Season the salad with your choice of sour cream or mayonnaise.
Заправьте салат на ваш выбор сметаной или майонезом.
Add salt to the salad to taste. Mix everything together. Salad “Freshness” is ready!
Добавьте в салат соль по вкусу. Смешайте все вместе. Салат «Свежесть» готов!
Before serving, portion the salad into beautiful plates. When serving portions, use fresh green onions for garnish. Chop it and sprinkle it on top of the salad, ready to serve. Bon appetit!
Перед подачей на стол разложите салат порционно в красивые тарелки. При порционной раскладке для украшения используйте свежий зеленый лук. Нашинкуйте его и посыпьте сверху на уже готовый к подаче салат. Приятного аппетита!