Prepare all ingredients. Rinse the turkey meat thoroughly.
Подготовьте все ингредиенты. Тщательно промойте мясо индейки.
Beat the turkey meat well and add black pepper and salt to taste on top.
Хорошо отбейте мясо индейки и добавьте сверху черный перец и соль по вкусу.
Place the turkey chop in a well-heated frying pan with vegetable oil. Fry for 7-10 minutes.
На хорошо разогретую сковороду с растительным маслом выложите отбивную из индейки. Обжаривайте в течение 7-10 минут.
Turn the chop over to the other side. Fry also for 7-10 minutes.
Переверните отбивную на другую сторону. Обжаривайте также в течение 7-10 минут.
Remove turkey from pan. Give her a rest. All you have to do is add tomato sauce and the turkey with tomato sauce is ready!
Снимите индейку со сковороды. Дайте ей отдохнуть. Осталось добавить томатный соус и индейка с томатным соусом готова!
To serve the turkey and tomato sauce, place the cooked chop on a plate and garnish with fresh vegetables, such as cherry tomatoes. You can use special bowls for the sauce. This will give the presentation a more neat and decorated look. Bon appetit!
Для подачи индейки и с томатным соусом выложите приготовленную отбивную на тарелку и украсьте ее свежими овощами, например, помидорами черри. Для соуса можно использовать специальные креманки. Это придаст подаче более аккуратный и оформленный вид. Приятного аппетита!