Prepare all ingredients. Rinse the turkey well. Wash and peel the carrots.
Подготовьте все ингредиенты. Хорошо промойте индейку. Помойте и очистите морковь от кожуры.
Boil buckwheat in salted water. After the water boils, cook for 15-20 minutes.
Отварите гречку в подсоленной воде. После закипания воды варите 15-20 минут.
Cut carrots and onions into small cubes.
Нарежьте маленькими кубиками морковь и репчатый лук.
Place the chopped vegetables in a heated frying pan, greased with vegetable oil.
Выложите на разогретую сковороду, смазанную растительным маслом, нарезанные овощи.
Stir and fry the onions and carrots until done. Fry the onion until transparent, carrots until soft.
Перемешайте и обжаривайте лук и морковь до состояния готовности. Лук обжарьте до прозрачности, морковь – до мягкости.
Cut the turkey meat into equal sized pieces.
Порежьте мясо индейки на кусочки одинакового размера.
Fry the sliced turkey in another pan greased with vegetable oil.
Обжарьте нарезанную индейку на другой сковороде, смазанной растительным маслом.
Turn the fried meat over to the other side for better cooking.
Переверните обжаренное мясо на другую сторону для лучшей прожарки.
First, place buckwheat on a plate and mix it with vegetables. Place browned turkey meat on top. Done, ready to serve!
Сначала выложите на тарелку гречку, смешайте ее с овощами. Сверху выложите обжаренное мясо индейки. Готово, можно подавать на стол!
Place buckwheat with vegetables on a beautiful plate. Place turkey meat on top and sprinkle with parsley. When decorating the dish, try to give the layout an even round shape. This will make the dish more neatly served, just like in a restaurant. Bon appetit!
Выложите гречку с овощами на красивую тарелку. Сверху выложите мясо индейки и посыпьте петрушкой. При оформлении блюда старайтесь придать выкладке ровную круглую форму. Это сделает подачу блюда более аккуратной, как в ресторане. Приятного аппетита!