Prepare all ingredients. Wash and peel the carrots.
Подготовьте все ингредиенты. Помойте и очистите морковь от кожуры.
Boil buckwheat in salted water. After the water boils, cook for 15-20 minutes.
Отварите гречку в подсоленной воде. После закипания воды варите 15-20 минут.
Cut carrots and onions into small cubes.
Нарежьте маленькими кубиками морковь и репчатый лук.
Place the chopped vegetables in a heated frying pan, greased with vegetable oil.
Выложите на разогретую сковороду, смазанную растительным маслом, нарезанные овощи.
Stir and fry the onions and carrots until done. Fry the onion until transparent, carrots until soft.
Перемешайте и обжаривайте лук и морковь до состояния готовности. Лук обжарьте до прозрачности, морковь – до мягкости.
First, place the buckwheat on a plate and mix it with the vegetables. Salt the dish. Done, ready to serve!
Сначала выложите на тарелку гречку и смешайте ее с овощами. Посолите блюдо. Готово, можно подавать на стол!
Place the buckwheat with vegetables on a beautiful plate and sprinkle parsley on top. When decorating the dish, try to give the layout an even round shape. This will make the dish more neatly served, just like in a restaurant. Bon appetit!
Выложите гречку с овощами на красивую тарелку и сверху посыпьте петрушкой. При оформлении блюда старайтесь придать выкладке ровную круглую форму. Это сделает подачу блюда более аккуратной, как в ресторане. Приятного аппетита!