Place all ingredients on the table for easy preparation.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Peel and finely chop the onion.
Очистите и мелко нарежьте луковицу.
Add chopped onion, Herbs de Provence seasoning, salt and pepper to taste. Mix thoroughly.
Добавьте в фарш нарезанный лук, приправу «Прованские травы», соль и перец по вкусу. Тщательно перемешайте.
Form the minced meat into small meatballs.
Сформируйте из фарша фрикадельки небольшого размера.
Fry the meatballs on both sides in vegetable oil.
Обжарьте фрикадельки с двух сторон на растительном масле.
Add tomato paste to the fried meatballs, bring to a boil, then reduce the heat and simmer for about 10 minutes.
Добавьте к обжаренным фрикаделькам томатную пасту, доведите до кипения, затем убавьте огонь и тушите их около 10 минут.
Boil spaghetti in salted water according to package instructions. Drain the water.
Отварите спагетти в подсоленной воде согласно инструкции на упаковке. Слейте воду.
Place spaghetti on a plate and top with meatballs and tomato sauce.
Выложите спагетти в тарелку, сверху положите фрикадельки с томатным соусом.
Garnish the finished dish with a sprig of fresh herbs to taste and cherry tomato halves.
Украсьте готовое блюдо веточкой свежей зелени по вкусу и половинками помидора черри.