Wash and peel the vegetables. Trim the beef from veins and films. Prepare the remaining ingredients.
Помойте и очистите овощи. Говядину зачистите от жил и пленок. Подготовьте остальные ингредиенты.
Prepare mashed potatoes. Cut the potatoes and boil in lightly salted water until tender.
Приготовьте картофельное пюре. Нарежьте картофель и отварите в слегка подсоленной воде до готовности.
Add milk, eggs, salt and butter to boiled potatoes. Mash everything and mix until smooth and puree-like consistency.
Добавьте к вареному картофелю молоко, яйца, соль и масло. Разомните все и перемешайте до однородной пюреобразной консистенции.
Cut the red onion into thin half rings or quarter rings.
Красный лук нарежьте тонкими полукольцами или четверть-кольцами.
Fry the red onion in butter for 5 minutes. When the onion begins to release juice and becomes soft, add cane sugar to it. Stir and simmer the onion for another 5-7 minutes. The sugar should melt and turn into caramel.
Обжарьте красный лук на сливочном масле 5 минут. Когда лук начнет отдавать сок и станет мягким, добавьте к нему тростниковый сахар. Перемешайте и томите лук еще 5-7 минут. Сахар должен расплавиться и превратиться в карамель.
Cut a 2-3 cm thick steak from a piece of beef. Season the beef with salt and pepper. Heat a frying pan, pour in vegetable oil and place the steak on it. Fry it for 5 minutes on each side. Add butter and crushed garlic cloves to the pan.
Отрежьте от куска говядины стейк толщиной 2-3 см. Приправьте говядину соль и перцем. Разогрейте сковороду, влейте растительное масло и выложите на нее стейк. Обжарьте его по 5 минут с каждой стороны. Добавьте в сковороду сливочное масло и давленые зубчики чеснока.
Let the cooked steak rest for 5 minutes. Then cut it into slices. Serve steak with mashed potatoes and onion jam. Garnish the dish with fresh herbs. Bon appetit!
Готовому стейку дайте отдохнуть 5 минут. Затем нарежьте его ломтиками. Подайте стейк с картофельным пюре и луковым джемом. Украсьте блюдо свежей зеленью. Приятного аппетита!