Check all the necessary ingredients, wash the greens, rinse and dry the chicken breast with paper towels, and prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте зелень, промойте и просушите бумажными полотенцами куриную грудку, подготовьте рабочую поверхность.
Chop the garlic.
Измельчите чеснок.
Finely chop the fresh dill.
Мелко нарежьте свежий укроп.
Place the chicken breast in a preheated frying pan with vegetable oil.
Выложите куриную грудку на предварительно разогретую сковороду с растительным маслом.
Sprinkle chicken breast with salt and pepper to taste.
Посыпьте куриную грудку солью и перцем по вкусу.
Grill the chicken breast until cooked through, 5-7 minutes on each side.
Обжарьте куриную грудку до готовности в течение 5-7 минут с каждой стороны.
Carefully pour warm milk into the pan.
Аккуратно влейте на сковороду теплое молоко.
Sprinkle the chicken with chopped herbs and garlic. Simmer the meat in the sauce for another 2-3 minutes over medium heat.
Посыпьте курицу нарезанной зеленью и чесноком. Тушите мясо в соусе еще 2-3 минуты на среднем огне.
Divide the chicken breast in garlic sauce among serving plates and serve. Bon appetit!
Разложите куриную грудку в чесночном соусе по порционным тарелкам и подайте к столу. Приятного аппетита!
Garnish the dish with pieces of mozzarella and fresh herbs.
Украсьте блюдо кусочками моцареллы и свежей зеленью.