Prepare all food and necessary utensils.
Подготовьте все продукты и необходимую посуду.
In a separate container, combine eggs and milk, mix well, and then add cottage cheese and sugar. Stir again.
В отдельной емкости смешайте яйца и молоко, хорошо перемешайте, а затем добавьте творог и сахар. Снова перемешайте.
Heat a frying pan, grease with vegetable oil and pour in the omelette base.
Разогрейте сковороду, смажьте растительным маслом и влейте основу для омлета.
Cook the omelette over low heat, covered, until golden brown, 7-10 minutes.
Готовьте омлет на медленном огне под крышкой до образования румяной корочки в течение 7-10 мин.
Transfer the finished omelette with cottage cheese to a plate for serving, or cut into portions. Decorate the top of the omelette with a little powdered sugar or grated dark chocolate. Bon appetit!
Готовый омлет с творогом переложите на тарелку для подачи, или разрежьте на порционные кусочки. Украсьте омлет сверху небольшим количеством сахарной пудры или тертого горького шоколада. Приятного аппетита!