Heat a frying pan with a small amount of vegetable oil. Wash the vegetables with cold running water and select good Chinese cabbage leaves.
Разогрейте сковороду с небольшим количеством растительного масла. Помойте овощи холодной проточной водой и выберите хорошие листья пекинской капусты.
Fry the bread on both sides until golden brown and cut into small cubes.
Обжарьте хлеб с двух сторон до золотистой корочки и нарежьте небольшими кубиками.
Boil quail eggs, peel and cut in half.
Отварите перепелиные яйца, очистите и разрежьте пополам.
Cut the cheese into thin slices using a vegetable peeler. Cut the cherry tomatoes in half.
Нарежьте сыр тонкими слайсами при помощи овощечистки. Нарежьте пополам помидоры черри.
Cut the chicken fillet into 5mm thick slices and fry until done. Salt and pepper to taste.
Нарежьте куриное филе на ломтики толщиной 5 мм и обжарьте до готовности. Посолите и поперчите по вкусу.
Grate the garlic on a fine grater and mix with mayonnaise. Tear Chinese cabbage leaves into a deep container and mix them with the sauce.
Натрите на мелкой терке чеснок и смешайте с майонезом. В глубокую емкость нарвите листья пекинской капусты и перемешайте их с соусом.
Place cabbage leaves in sauce on a plate, then chicken, croutons, eggs, tomatoes and slices of cheese. Ready. Bon appetit!
На тарелку выложите листья капусты в соусе, затем курицу, сухарики, яйца, помидоры и слайсы сыра. Готово. Приятного аппетита!
Add fresh iceberg and arugula to the salad.
Добавьте в салат свежий айсберг и рукколу.