Prepare all the necessary ingredients. Rinse the chicken fillet thoroughly under running water and dry with a paper towel. Rinse the parsley with water and dry. Peel the garlic.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Куриное филе тщательно промойте под проточной водой и просушите бумажным полотенцем. Ополосните петрушку водой и просушите. Чеснок очистите от шелухи.
Chop the garlic into small pieces.
Чеснок порубите на мелкие кусочки.
Finely chop the parsley.
Мелко порубите петрушку.
Grate the cheese on a coarse grater.
Сыр натрите на крупной терке.
Place chicken fillet in a frying pan heated with olive oil. Salt and pepper the fillet on both sides.
На разогретую с оливковым маслом сковороду выложите куриное филе. Посолите и поперчите филе с двух сторон.
Fry the chicken on both sides for 5-7 minutes over medium heat.
Обжарьте курицу с обеих сторон в течение 5-7 минут на среднем огне.
Pour in the cream and add chopped garlic and parsley. Mix everything thoroughly.
Влейте сливки, а также добавьте нарубленные чеснок и петрушку. Все тщательно перемешайте.
Simmer all ingredients covered for 10-12 minutes over low heat.
Тушите все ингредиенты под крышкой в течение 10-12 минут на медленном огне.
When the cream sauce thickens, add grated cheese.
Когда сливочный соус загустеет, добавьте натертый сыр.
Mix all ingredients and leave covered for another 2 minutes until the cheese has melted.
Перемешайте все ингредиенты, и оставьте под крышкой еще на 2 минуты до того момента, пока сыр не расплавится.
Chicken fillet in cheese sauce is ready. Bon appetit.
Куриное филе в сырном соусе готово. Приятного аппетита.
Before serving, decorate the dish with fresh herbs. You can use spaghetti as a side dish: boil the spaghetti in salted water and serve with chicken fillet in cheese sauce.
Перед подачей украсьте блюдо свежей зеленью. В качестве гарнира можете использовать спагетти: отварите спагетти в подсоленной воде и подайте к куриному филе в сырном соусе.