Peel the onions and beets. Remove the core from the bell pepper.
Очистите репчатый лук и свеклу. Из болгарского перца удалите сердцевину.
Cut the sweet pepper into thin slices. Cut the fresh onion into half rings, grate the beets on a coarse grater.
Сладкий перец нарежьте на тоненькие дольки. Свежий лук нарежьте полукольцами, свеклу натрите на крупной терке.
Add bell peppers and onions to a deep saucepan, add water and put on fire. Cook for 15 minutes.
В глубокую кастрюлю добавьте болгарский перец и лук, залейте водой и поставьте на огонь. Варите 15 минут.
Sterilize the jar. Preheat the oven to 100 degrees, place the jar on a wire rack without covering it with a lid, and leave for 10-20 minutes.
Стерилизуйте банку. Нагрейте духовку до 100 градусов, поставьте банку на решетку, не накрывая крышкой, и оставьте на 10-20 минут.