Peel the eggplants and garlic.
Очистите баклажаны и чеснок.
Cut the eggplants into cubes. Finely chop the garlic or pass it through a garlic press.
Баклажаны нарежьте кубиками. Чеснок мелко порубите, либо пропустите через чеснокодавку.
Add eggplants to a deep saucepan and cover with water. Bring to a boil, reduce heat and simmer for 5 minutes.
В глубокую кастрюлю добавьте баклажаны, залейте водой. Доведи до кипения, убавьте огонь и варите 5 минут.
Transfer the eggplants to a deep plate, add garlic and salt, mix everything well.
Переложите баклажаны в глубокую тарелку, добавьте чеснок и соль, хорошо все смешайте.
Sterilize the jar. To do this, heat the oven to 100 degrees, place the jar on a wire rack without covering it with a lid, and let it stand for 10-20 minutes.
Стерилизуйте банку. Для этого нагрейте духовку до 100 градусов, поставьте банку на решетку, не накрывая крышкой, и дайте ей постоять 10-20 минут.