Wash the fruits and berries thoroughly, prepare the remaining ingredients. Preheat the oven to 180℃.
Тщательно помойте фрукты и ягоды, подготовьте остальные ингредиенты. Разогрейте духовку до 180℃.
In a deep bowl, beat eggs with sugar until fluffy. For convenience, use an electric mixer.
В глубокой емкости взбейте яйца с сахаром до пышной пены. Для удобства воспользуйтесь электрическим миксером.
Add sour cream and flour to the egg mixture. Mix everything thoroughly.
К яичной смеси добавьте сметану и муку. Все тщательно перемешайте.
Add lemon zest to the dough and stir.
Добавьте в тесто цедру лимона и перемешайте.
Grease a baking dish with butter and pour the biscuit dough into it.
Смажьте форму для выпекания сливочным маслом и влейте в нее тесто для бисквита.
Bake the biscuit in the oven at 180 ℃ for 30 minutes. Leave the finished biscuit in the mold for another 5-10 minutes. Then cut the biscuit into portions and place on serving plates. Decorate the sponge cake with orange slices, berries and powdered sugar. Bon appetit!
Выпекайте бисквит в духовке, при 180 ℃ в течение 30 минут. Готовый бисквит оставьте в форме еще на 5-10 мин. Затем нарежьте бисквит на порционные кусочки, переложите на тарелки для подачи. Украсьте бисквит ломтиками апельсина, ягодами и сахарной пудрой. Приятного аппетита!
Add nuts and candied fruits inside the biscuit.
Добавьте внутрь бисквита орехи и цукаты.