Prepare all ingredients. Bulgur does not need to be washed with water, as it undergoes several types of processing. Boil water in advance.
Подготовьте все ингредиенты. Булгур можно не промывать водой, так как он проходит несколько видов обработки. Заранее вскипятите воду.
Place butter in the multicooker bowl and turn on the “Fry” mode. When the butter has dissolved, add the bulgur and, stirring, fry for 1-2 minutes.
Выложите в чашу мультиварки сливочное масло и включите режим “Жарка”. Когда масло растворится, добавьте булгур и, помешивая, обжарьте в течение 1-2 минут.
Add salt, pepper and dried herbs to the cereal. Pour two glasses of hot water (400 ml) over the bulgur and cook under the lid in the “Grains” or “Rice” mode for 25 minutes.
Добавьте к крупе соль, перец и сушеные травы. Залейте булгур двумя стаканами горячей воды (400 мл) и готовьте под крышкой в режиме “Крупы” или ”Рис” в течение 25 минут.
Check the readiness of the bulgur: the grain should absorb all the water and become soft, but remain crumbly.
Проверьте готовность булгура: крупа должна впитать в себя всю воду и стать мягкой, но сохранить рассыпчатость.
Place the bulgur on plates and garnish with fresh herbs or tomato slices. Bon appetit!
Разложите булгур по тарелкам, украсьте свежей зеленью или дольками помидора. Приятного аппетита!
Bulgur goes well with vegetables and all types of meat. Try it!
Булгур хорошо сочетается с овощами и всеми видами мяса. Попробуйте!