Check all the necessary ingredients, wash the greens, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте зелень, подготовьте рабочую поверхность.
Chop the garlic.
Измельчите чеснок.
Finely chop the dill.
Мелко нарежьте укроп.
Transfer the pasta to boiling salted water.
Переложите пасту в кипящую подсоленную воду.
Cook pasta until tender, 7 to 10 minutes, following package directions. Drain the water.
Отварите пасту до готовности в течение 7-10 минут, следуя указаниям на упаковке. Слейте воду.
Fry the garlic in a preheated frying pan with vegetable oil for 1-2 minutes. Add dried herbs to the garlic.
Обжарьте чеснок на предварительно разогретой сковороде с растительным маслом 1-2 минуты. Добавьте к чесноку сышеные травы.
Transfer the prepared pasta to the pan.
Переложите на сковороду готовую пасту.
Sprinkle the pasta with chopped dill.
Посыпьте пасту нарезанным укропом.
Mix the paste thoroughly.
Тщательно перемешайте пасту.
Let the pasta sit for a while to soak in the sauce.
Дайте пасте немного настояться, чтобы она пропиталась соусом.
Divide the pasta into serving bowls and serve. Bon appetit!
Разложите пасту по порционным тарелкам и подавайте к столу. Приятного аппетита!
Sprinkle the finished pasta with crushed walnuts and finely grated cheese.
Посыпьте готовую пасту толченым грецким орехом и мелко натертым сыром.