Measure and prepare all the necessary ingredients, boil the quail eggs.
Отмерьте и подготовьте все необходимые ингредиенты, отварите перепелиные яйца.
Cut the tomatoes into slices, cut the eggs into two parts, and cut the Chinese cabbage into strips. Place the prepared ingredients in a salad bowl.
Нарежьте помидоры дольками, яйца разрежьте на две части, пекинскую капусту нарежьте соломкой. Выложите готовые ингредиенты в салатник.
Heat a grill pan with vegetable oil, salt and pepper the chicken on both sides, and place the fillet on the grill. Fry the chicken for 5 minutes on each side until golden brown.
Разогрейте сковороду гриль с растительным маслом, посолите и поперчите курицу с двух сторон, выложите филе на гриль. Обжарьте курицу по 5 минут с каждой стороны до появления золотистой корочки.
Place the salad dressing ingredients in a bowl and stir until smooth.
Выложите в миску ингредиенты для заправки салата и перемешайте их до состояния однородной массы.
Cut the fillet into thin slices.
Нарежьте филе тонкими ломтиками.
Add the arugula to the plate with the remaining ingredients.
Добавьте рукколу в тарелку к остальным ингредиентам.
Place chicken on top of vegetables. Pour the dressing over the salad, salt and pepper the dish to taste. The salad is ready. Bon appetit!
Выложите куриное филе поверх овощей. Полейте салат заправкой, посолите и поперчите блюдо по вкусу. Салат готов. Приятного аппетита!
To give the salad a restaurant-style look, garnish it with basil leaves.
Для того чтобы придать салату вид ресторанного блюда, украсьте его листьями базилика.