Measure and prepare all the necessary ingredients. Pat the tuna fillet dry with a paper towel.
Отмерьте и подготовьте все необходимые ингредиенты. Филе тунца промокните бумажным полотенцем.
Cut the tomatoes into slices.
Нарежьте помидоры дольками.
Chop the nuts with a knife until they form coarse crumbs.
Орехи измельчите ножом до состояния крупной крошки.
Heat a grill pan with vegetable oil. Salt and pepper the tuna on both sides and place on the grill. Fry the steak for 5 minutes on each side until golden brown, then let the fish rest for 5-10 minutes.
Разогрейте сковороду гриль с растительным маслом. Посолите и поперчите тунца с двух сторон и выложите на гриль. Обжарьте стейк в течение 5 минут с каждой стороны до появления золотистой корочки, после чего дайте рыбе отдохнуть 5-10 минут.
Squeeze the juice from half an orange, add olive oil and mix the dressing thoroughly.
Выжмите сок из половинки апельсина, добавьте оливковое масло и тщательно перемешайте заправку.
Place arugula and cherry tomatoes on a plate.
Выложите на тарелку рукколу и помидоры черри.
Place fish on top of vegetables. Pour the dressing over the salad, salt and pepper to taste, and sprinkle the dish with nuts on top. The salad is ready. Bon appetit!
Выложите рыбу поверх овощей. Полейте салат заправкой, посолите и поперчите по вкусу, сверху посыпьте блюдо орехами. Салат готов. Приятного аппетита!
To give the salad a restaurant-style look, cut the tuna into strips and place it on top of the vegetables. Sprinkle the finished dish with lemon juice.
Для того чтобы придать салату вид ресторанного блюда, нарежьте тунец полосками и уложите его на овощи. Готовое блюдо сбрызните лимонным соком.