Check all the necessary ingredients, wash the greens, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте зелень, подготовьте рабочую поверхность.
Transfer the pasta to boiling salted water.
Переложите пасту в кипящую подсоленную воду.
Cook pasta until tender, 7 to 10 minutes, following package directions. Drain the water.
Отварите пасту до готовности в течение 7-10 минут, следуя указаниям на упаковке. Слейте воду.
Chop the garlic.
Измельчите чеснок.
Finely chop the dill.
Мелко нарежьте укроп.
Grate the cheese.
Натрите сыр.
Melt the butter in a frying pan with a small amount of vegetable oil. Add flour.
Растопите сливочное масло на сковороде с добавлением небольшого количества растительного масла. Добавьте муку.
Pour milk into the pan.
Влейте молоко на сковороду.
Add cheese and garlic to the sauce.
Добавьте в соус сыр и чеснок.
Stirring regularly, cook the sauce over low heat for 3-5 minutes.
Регулярно помешивая, готовьте соус на слабом огне в течение 3-5 минут.
Add the prepared pasta to the sauce.
Добавьте в соус готовую пасту.
Mix pasta and sauce thoroughly.
Тщательно перемешайте пасту и соус.
Divide pasta in cheese sauce into serving bowls and garnish with chopped dill. Bon appetit!
Разложите пасту в сырном соусе по порционным тарелкам и украсьте нарезанным укропом. Приятного аппетита!
Sprinkle the finished pasta with crushed walnuts.
Посыпьте готовую пасту толченым грецким орехом.