Wash the eggs and cabbage well. Preheat the oven to 180°C. Measure out the required amount of ingredients and place them on the table for easy preparation.
Хорошо вымойте яйца и капусту. Поставьте разогреваться духовку до 180°C. Отмерьте необходимое количество ингредиентов и выложите их на стол для удобства приготовления.
Shred the cabbage, add salt and crush the cabbage with your hands.
Нашинкуйте капусту, добавьте соль и помните капусту руками.
Break the eggs into a bowl and beat them until light foam.
В миску разбейте яйца и взбейте их до легкой пены.
Add flour to the bowl and mix the ingredients thoroughly.
Добавьте в миску муку и тщательно перемешайте ингредиенты.
Add mayonnaise and sour cream to the bowl and mix the ingredients thoroughly. The dough is ready!
Добавьте в миску майонез и сметану и тщательно перемешайте ингредиенты. Тесто готово!
Combine the dough with the filling, mix the ingredients.
Соедините тесто с начинкой, перемешайте составляющие.
Pour the dough with filling into a glass or any other form convenient for baking. Place the pan in the oven preheated to 180°C for 35 minutes.
Перелейте тесто с начинкой в стеклянную или любую другую удобную для выпекания форму. Отправьте форму в предварительно разогретую до 180°C в духовку на 35 минут.
Check the readiness of the pie with a wooden skewer by inserting it into the center of the pie. If the skewer is dry, the cake is ready. Remove it from the oven and let it cool for about 10 minutes.
Готовность пирога проверьте деревянной шпажкой, воткнув ее в центр пирога. Если шпажка сухая, пирог готов. Выньте его из духовки и дайте ему остыть около 10 минут.
Serve the pie warm or cold; it's equally good either way. Sprinkle portioned pieces with finely chopped fresh dill. Bon appetit!
Пирог подавайте теплым или холодным, он одинаково хорош в обоих состояниях. Порционные кусочки посыпьте мелко порубленным свежим укропом. Приятного аппетита!