Check all the necessary ingredients, wash the greens, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте зелень, подготовьте рабочую поверхность.
Chop the garlic.
Измельчите чеснок.
Finely chop the dill.
Мелко нарежьте укроп.
Grate the cheese.
Натрите сыр.
Melt the butter in a frying pan with a small amount of vegetable oil. Add flour.
Растопите сливочное масло на сковороде с добавлением небольшого количества растительного масла. Добавьте муку.
Pour milk into the pan.
Влейте молоко на сковороду.
Add cheese and garlic to the sauce.
Добавьте в соус сыр и чеснок.
Stirring regularly, cook the sauce over low heat for 7-9 minutes until the cheese is completely melted.
Регулярно помешивая, готовьте соус на слабом огне в течение 7-9 минут до момента полного расплавления сыра.
Garnish the sauce with chopped dill. Ready!
Украсьте соус нарезанным укропом. Готово!