Preheat the oven to 180 degrees. Rinse the chicken fillet and mushrooms. Remove the top layer from the champignon caps and renew the cut of the mushroom stem. Peel the onion.
Разогрейте духовку до 180 градусов. Промойте куриное филе и грибы. Удалите верхний слой со шляпок шампиньонов и обновите срез ножки грибов. Очистите лук от шелухи.
Beat the chicken fillet.
Отбейте куриное филе.
Chop the onions and mushrooms, grate the cheese on a coarse grater.
Нарежьте лук и грибы, натрите на крупной терке сыр.
Place the chicken breast in a baking dish, add salt and dry herbs to taste, and brush with mayonnaise.
Выложите куриную грудку в форму для запекания, добавьте соль и сухие травы по вкусу, смажьте майонезом.
Place onions and champignons on the mayonnaise layer.
Выложите на майонезный слой репчатый лук и шампиньоны.
Coat the mushrooms with mayonnaise and sprinkle with cheese.
Смажьте грибы майонезом и посыпьте сыром.
Bake the chicken French style for 25-30 minutes until done. Serve the dish hot. Bon appetit!
Выпекайте курицу по-французски в течение 25-30 минут до готовности. Подавайте блюдло горячим. Приятного аппетита!
Serve French chicken breast with fresh cherry tomatoes and herbs.
Подавайте куриную грудку по-французски со свежими помидорами черри и зеленью.