Wash and peel the vegetables. Prepare your work surface.
Помойте и очистите овощи. Подготовьте рабочую поверхность.
Slice the chicken fillet.
Нарежьте куриное филе.
Cut the onion into cubes and grate the carrots on a coarse grater. Fry the vegetables for 5–7 minutes, stirring, in a small amount of vegetable oil.
Порежьте лук кубиком, а морковь натрите на крупной терке. Обжарьте овощи 5–7 минут, помешивая, в небольшом количестве растительного масла.
Pour water into the pan and cook the fillet for 5-7 minutes after the water boils. If necessary, skim off any foam that has formed.
Налейте воду в кастрюлю и варите филе 5–7 минут после закипания воды. При необходимости снимайте образовавшуюся пенку.
Add cauliflower and peas to the pan. Cook the ingredients for 12–15 minutes.
Добавьте в кастрюлю цветную капусту и горошек. Варите ингредиенты 12–15 минут.
Add the refried mixture to the pan, and after 2-3 minutes, add the cream cheese. Stir the cheese until it is completely dissolved. Remove the soup from the heat and let it brew. Bon appetit!
Добавьте в кастрюлю пережарку, а через 2–3 минуты – сливочный сыр. Размешайте сыр до его полного растворения. Снимите суп с огня и дайте ему настояться. Приятного аппетита!
Add chopped herbs to the bowl of soup. The bright yellow soup will sparkle with new colors.
Добавьте в тарелку с супом измельченную зелень. Ярко-желтый суп заиграет новыми красками.