Wash and boil the chickpeas, check all the necessary ingredients, turn on the oven to preheat to 180 degrees.
Промойте и отварите нут, проверьте все необходимые ингредиенты, включите духовку разогреваться до 180 градусов.
Place the chickpeas in a deep bowl. Add spices, vegetable oil and salt to the chickpeas.
Переложите нут в глубокую миску. Добавьте к нуту специи, растительное масло и соль.
Mix chickpeas and spices thoroughly.
Тщательно перемешайте нут и специи.
Place the chickpeas in an even layer on a parchment-lined baking sheet.
Выложите нут ровным слоем на противень, укрытый пергаментом.
Roast the chickpeas for 10 minutes until tender.
Запекайте нут в течение 10 минут до готовности.
Divide the chickpeas into serving bowls and serve. Bon appetit!
Разложите нут по порционным тарелкам и подавайте к столу. Приятного аппетита!
Sprinkle chickpeas with sesame seeds.
Посыпьте нут кунжутом.