Wash the vegetables, check all the necessary ingredients, prepare the work surface and soak the chickpeas for 2-3 hours.
Помойте овощи, проверьте все необходимые ингредиенты, подготовьте рабочую поверхность замочите нут на 2-3 часа.
Chop the onions, gherkins and potatoes. Grate the carrots on a coarse grater.
Нарежьте лук, корнишоны и картофель. Натрите морковь на крупной терке.
Place the pan with chickpeas on the fire.
Поставьте кастрюлю с нутом на огонь.
Prepare fried onions and carrots. Fry vegetables for 3-5 minutes.
Приготовьте поджарку из репчатого лука и моркови. Жарьте овощи в течение 3-5 минут.
Add tomato paste to the refried mixture. Mix thoroughly.
Добавьте к пережарке томатную пасту. Тщательно перемешайте.
Add chopped gherkins to the chickpeas.
Добавьте к нуту нарезанные корнишоны.
Place the overcooked mixture in a saucepan and stir thoroughly.
Выложите пережарку в кастрюлю, тщательно перемешайте.
Add bay leaf to the pan. Cook the soup for 8-10 minutes.
Добавьте в кастрюлю лавровый лист. Варите суп 8-10 минут.
Place the chopped potatoes into the pan. Cook the soup for 10-15 minutes. Turn off the soup and let it sit for 2-3 minutes.
Переложите в кастрюлю нарезанный картофель. Варите суп 10-15 минут. Выключите суп и дайте настояться 2-3 минуты.
Divide the soup into serving bowls. Bon appetit!
Разложите суп по порционны тарелкам. Приятного аппетита!
Add sunflower seeds, fresh herbs and sour cream to the soup.
Добавьте в суп семена подсолнуха, свежую зелень и сметану.