Wash the vegetables, herbs and chicken eggs, prepare the work surface, turn on the oven to preheat to 180 degrees.
Помойте овощи, зелень и куриные яйца, подготовьте рабочую поверхность, включите духовку разогреваться до 180 градусов.
Make several cuts on the skin of the tomato. Pour boiling water over the tomato for a minute and remove the skin.
Сделайте на шкурке томата несколько надрезов. Залейте томат кипятком на минуту и удалите кожицу.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте лук.
Cut the salmon into portions.
Нарежьте семгу на порционные кусочки.
Cut the tomato into wedges, removing seeds and excess pulp.
Нарежьте помидор на дольки, удалив семена и лишнюю мякоть.
Grate the cheese on a coarse grater.
Натрите сыр на крупной терке.
Break the eggs into a deep bowl, add soy sauce, salt, flour. Mix with a whisk until smooth.
Разбейте яйца в глубокую миску, добавьте соевый соус, соль, муку. Смешайте венчиком до однородности.
Pour the egg mixture into the baking dish. Bake the omelette in the oven for 10-15 minutes.
Вылейте яичную смесь в форму для запекания. Запеките омлет в духовке в течение 10-15 минут.
Place chopped tomato, salmon and cheese on the omelette. Place the omelet in the oven for another minute.
Выложите на омлет нарезанный томат, семгу и сыр. Поставьте омлет еще на минуту в духовку.
Decorate the omelette with finely chopped dill and serve. Bon appetit!
Украсьте омлет мелко нарезанным укропом и подавайте к столу. Приятного аппетита!
Garnish the omelet with fresh tomatoes and basil.
Украсьте омлет свежими томатами и базиликом.