Wash the potatoes and greens, check all the necessary ingredients, and put water under the potatoes to boil.
Помойте картофель и зелень, проверьте все необходимые ингредиенты, поставьте кипятиться воду под картофель.
Grate the cheese on a coarse grater.
Натрите сыр на крупной терке.
Chop the greens.
Измельчите зелень.
Boil the potatoes until tender.
Отварите картофель до готовности.
Peel the potatoes and prepare mashed potatoes.
Очистите картофель от кожуры, приготовьте пюре.
Grease the pita bread with mayonnaise.
Смажьте лаваш майонезом.
Place mashed potatoes, cheese and chopped dill on pita bread. Roll the pita bread into a tube.
Выложите на лаваш пюре, сыр и нарезанный укроп. Сверните лаваш трубочкой.
Cut the pita bread into portions.
Нарежьте лаваш на порционные кусочки.
Place pita bread with potato filling on a baking tray. Lubricate each piece with mayonnaise. Bake the pita bread for 15 minutes in an oven preheated to 180 degrees.
Выложите лаваш с картофельной начинкой на противень для запекания. Смажьте каждый кусочек майонезом. Выпекайте лаваш 15 минут в предварительно разогретой до 180 градусов духовке.
Serve pita bread and potatoes appetizer with fresh herbs, cherry tomatoes and your favorite sauce.
Подавайте закуску из лаваша и картофеля со свежей зеленью, помидорками черри и любимым соусом.