Wash the vegetables and herbs, check all the necessary ingredients, prepare the work surface.
Помойте овощи и зелень, проверьте все необходимые ингредиенты, подготовьте рабочую поверхность.
Cut the onion into half rings.
Нарежьте репчатый лук полукольцами.
Make several cuts on the tomato peel, pour boiling water for a minute, remove the peel.
Сделайте на кожуре помидор несколько надрезов, залейте кипятком на минуту, удалите кожуру.
Chop the garlic, tomatoes and bell peppers.
Нарежьте чеснок, помидоры и болгарский перец.
Boil the green beans in boiling water until tender, 5-7 minutes. Place the cooked beans in a colander.
Отварите стручковую фасоль в кипящей воде до готовности в течение 5-7 минут. Откине готовую фасоль на дуршлаг.
Fry the onion and garlic in a preheated frying pan with some oil.
Обжарьте лук и чеснок на предварительно разогретой сковороде с добавлением масла.
Add chopped vegetables and boiled beans to the pan. Mix thoroughly and simmer for 10 minutes.
Добавьте на сковороду нарезанные овощи и отварную фасоль. Тщательно перемешайте и тушите 10 минут.
Add spices and salt to vegetables. Mix thoroughly. Simmer for another 5-7 minutes with the lid closed.
Добавьте к овощам специи и соль. Тщательно перемешайте. Тушите еще 5-7 минут с закрытой крышкой.
Divide the lobio among serving plates. Garnish the dish with chopped cilantro and hot pepper. Bon appetit!
Разложите лобио по порционным тарелкам. Украсьте блюдо нарезанной кинзой и острым перцем. Приятного аппетита!
Serve lobio with flatbread and pomegranate seeds.
Подавайте лобио с лепешкой и зернами граната.