Wash the chicken eggs. Measure out all ingredients. Prepare your work surface.
Помойте куриный яйца. Отмерьте все ингредиенты. Подготовьте рабочую поверхность.
Pour the milk into a saucepan or saucepan. Break the chicken eggs there, add the sifted flour.
Перелейте молоко в кастрюлю или сотейник. Разбейте туда куриные яйца, добавьте просеянную муку.
Add rice to the pan and cook until done. Add melted cheese to the rice mixture. Mix until the cheese is completely dissolved.
Добавьте рис в кастрюлю и отварите до готовности. Добавьте к рисовой массе плавленный сыр. Смешайте до полного растворения сыра.
Cool the rice and cheese mixture and form it into balls.
Остудите рисово-сырную массу и сформируйте из нее шарики.
Roll the balls in flour and then in breadcrumbs.
Обваляйте шарики в муке, а затем в панировочных сухарях.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the rice and cheese balls for 5-7 minutes.
Разогрейте сковороду с добавлением растительного масла. Обжарьте рисово-сырные шарики в течение 5-7 минут.
Remove excess oil with paper towels. Serve the dish hot. Bon appetit!
Удалите лишнее масло бумажными полотенцами. Подавайте блюдо к столу горячим. Приятного аппетита!
Garnish the dish with fresh herbs and your favorite sauce.
Украсьте блюдо свежей зеленью и любимым соусом.