Squeeze the lemon juice. Set the oven to 100⁰C.
Выжмите лимонный сок. Поставьте духовку на 100⁰С.
Separate the whites from the yolks.
Отделите белки от желтков.
Add a pinch of salt to the whites, beat the whites until stiff peaks form, add lemon juice and beat again.
Добавьте в белки щепотку соли, взбейте белки до твердых пиков, добавьте сок лимона и снова взбейте.
Line the bottom of a baking sheet with parchment. Add the protein mixture in portions. Place in preheated oven for 60 minutes. Then open the oven door and leave it there for another half hour.
Застелите дно противня пергаментом. Порциями выложите белковую массу. Поставьте в разогретую духовку на 60 минут. После приоткройте дверцу духовки и оставьте так еще на полчаса.
Meringue is great served with fresh berries, jam or chocolate syrup.
Безе здорово подать со свежими ягодами, джемом или шоколадным сиропом.