Wash the greens and peppers, check all the necessary ingredients, and boil the water for the pasta.
Помойте зелень и перец, проверьте все необходимые ингредиенты, поставьте кипятиться воду для пасты.
Chop garlic, chili pepper, parsley.
Измельчите чеснок, перец чили, петрушку.
Cook pasta until tender in boiling salted water for 5-7 minutes, following package directions.
Отварите пасту до готовности в кипящей подсоленной воде в течение 5-7 минут, следуя указаниям на упаковке.
Place the chopped herbs, garlic and pepper into a preheated frying pan with vegetable oil.
Переложите нарезанную зелень, чеснок и перец на предварительно разогретую сковороду с растительным маслом.
Pour tomato paste into the pan.
Влейте на сковороду томатную пасту.
Add the prepared pasta to the sauce in the pan.
Добавьте на сковороду к соусу готовую пасту.
Mix the sauce and pasta thoroughly. Add grated cheese.
Тщательно перемешайте соус и пасту. Добавьте тертый сыр.
Divide the pasta into serving bowls and serve, garnished with basil. Bon appetit!
Разложите пасту по порционным тарелкам и подавайте к столу, украсив базиликом. Приятного аппетита!
Garnish the pasta with fresh cherry tomatoes.
Украсьте пасту свежими помидорами черри.