Prepare all ingredients. Wash and peel the vegetables. Peel the garlic. Preheat the oven to 180 degrees.
Подготовьте все ингредиенты. Помойте и очистите овощи. Очистите чеснок. Поставьте духовку на разогрев до 180 градусов.
Cut the potatoes into large pieces.
Нарежьте картофель крупными кусочками.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте лук.
Dice the carrots and garlic.
Нарежьте кубиками морковь и чеснок.
Grate the cheese on a coarse grater.
Натрите сыр на крупной терке.
Boil the potatoes.
Отварите картофель.
Take a deep frying pan, grease it with vegetable oil and put chopped onions, garlic, carrots, minced meat and spices into it.
Возьмите глубокую сковороду, смажьте ее растительным маслом и положите в нее нарезанный репчатый лук, чеснок, морковь, фарш и специи.
Add honey. Stir and fry all ingredients.
Добавьте мед. Перемешайте и обжарьте все ингредиенты.
Add tomato paste, soy sauce and chicken broth. Cover the pan with a lid
Добавьте томатную пасту, соевый соус и куриный бульон. Накройте сковороду крышкой
Drain the boiled potatoes. Mash the potatoes, add grated cheese and cream cheese. Mix all ingredients in a saucepan until pureed. Add salt and ground black pepper to taste.
Слейте отваренный картофель. Разомните картофель, добавьте тертый сыр и творожный сыр.Перемешайте все ингредиенты в кастрюле до состояния пюре. Добавьте соль и черный молотый перец по вкусу.
Take a baking dish and place the contents of the pan into it.
Возьмите форму для запекания, выложите в нее содержимое сковороды.
Place puree on top.
Сверху выложите пюре.
Place the dish in a preheated 180 C oven for 20 minutes.
Поставьте блюдо в разогретую 180 С духовку на 20 минут.
Cut the casserole into portions and place on a beautiful plate. Garnish with fresh herb leaves and serve. Bon appetit!
Разрежьте запеканку на порции и выложите на красивую тарелку. Украсьте листьями свежей зелени и подавайте к столу. Приятного аппетита!