Prepare all the necessary ingredients for easy preparation. Rinse the meat with cold water and pat dry with a paper towel. Wash the vegetables thoroughly.
Подготовьте все необходимые ингредиенты для удобства приготовления. Промойте мясо холодной водой и промокните его бумажным полотенцем. Тщательно помойте овощи.
Chop the onion and garlic.
Измельчите лук и чеснок.
Cut the potatoes into medium-sized cubes. Soak them in cold water to remove excess starch.
Картофель нарежьте кубиками среднего размера. Вымочите их в холодной воде, чтобы убрать лишний крахмал.
Cut the beef into large cubes. There should be a minimum amount of fat on the meat.
Говядину нарежьте крупными кубиками. Жира на мясе должно быть минимальное количество.
Fry the onions and garlic in oil in the bottom of a cauldron, high-sided frying pan or saucepan until golden brown. After a few minutes, add the meat and fry it for at least 20 minutes.
Обжарьте репчатый лук с чесноком в масле на дне казана, сковороды с высокими бортами или кастрюли до золотистого цвета. Через несколько минут выложите мясо и жарьте его не меньше 20 минут.
Pour 2.5 liters of water into a saucepan, cauldron or frying pan with high sides. Boil the contents for approximately 60 minutes.
Влейте в кастрюлю, казан или сковороду с высокими бортами 2,5 литра воды. Варите содержимое примерно 60 минут.
Cut the bell pepper in half, remove the stem and seeds. Dice the pepper. Also cut the carrots and tomatoes into large cubes. Grind the chili pepper. Add vegetables, salt, paprika, black pepper and chili to the meat. Cook the goulash soup until the vegetables are ready.
Разрежьте болгарский перец пополам, удалите плодоножку и семена. Нарежьте перец кубиком. Также крупным кубиком нарежьте морковь и помидоры. Измельчите перец чили. Добавьте к мясу овощи, соль, паприку, черный перец и перец-чили. Варите суп-гуляш до готовности овощей.
At this time, knead the dough for the dumplings. To do this, mix 50 grams of flour and 40 ml of water. Divide the dough into small pieces. Boil water and cook the dough pieces for about 7-10 minutes.
В это время замесите тугое тесто для клецок. Для этого смешайте 50 грамм муки и 40 мл воды. Разделите тесто на небольшое кусочки. Вскипятите воду и варите кусочки теста примерно 7-10 минут.
Place the Hungarian goulash soup in a deep bowl and serve with the dumplings. Bon appetit!
Положите венгерский суп-гуляш в глубокую тарелку и подавайте его с клецками. Приятного аппетита!
Serve Hungarian goulash soup garnished with fresh chili peppers and herbs.
Подайте венгерский суп-гуляш, украсив его дольками свежего перца чили и зеленью.