Remove the dough from the freezer and wait until it thaws. Place the remaining ingredients on the table for ease of preparation.
Достаньте тесто из морозилки и подождите, пока оно разморозится. Выложите остальные продукты на стол для удобства приготовления.
Lightly sprinkle a sheet of parchment with flour to prevent the dough from sticking to it. Roll out the dough into a thin layer 0.5 centimeters wide.
Лист пергамента слегка присыпьте мукой, чтобы тесто не прилипало к нему. Раскатайте тесто в тонкий пласт шириной 0,5 сантиметра.
Sprinkle the dough generously with sugar and cinnamon. Run a rolling pin over the topping to slightly press it into the dough.
Обильно посыпьте тесто сахаром и корицей. Пройдитесь по присыпке скалкой, чтобы немного утрамбовать ее в тесто.
Roll the dough tightly into a roll and cut into portioned buns 1.5-2 cm wide.
Плотно сверните тесто в рулет и разрежьте на порционные булочки шириной 1.5-2 см.
Place the snails on the parchment so that there is enough space between them. When heated, they will greatly increase in size.
Разложите улитки на пергаменте так, чтобы между ними было достаточно места. При нагревании они сильно увеличатся в размере.
Brush the snails with egg yolk for a beautiful golden brown color.
Смажьте улитки яичным желтком для красивого румяного цвета.
Bake the snails in an oven preheated to 180 degrees for about 15 minutes. Sprinkle the finished dessert with powdered sugar, garnish with a mint leaf and serve with your favorite berries.
Выпекайте улитки в разогретой до 180 градусов духовке примерно 15 минут. Посыпьте готовый десерт сахарной пудрой, украсьте листиком мяты и подавайте с любимыми ягодами.
Serve snails with strawberry or chocolate syrup. Bon appetit!
Подавайте улитки с клубничным или шоколадным сиропом. Приятного аппетита!