Wash the broccoli and tomatoes. Remove the butter from the refrigerator 30 minutes before cooking. Preheat the oven to 200⁰C. Grease a baking dish with a generous amount of butter.
Брокколи и помидоры помойте. Сливочное масло достаньте из холодильника за 30 минут до начала приготовления. Разогрейте духовку до 200⁰С. Смажьте форму для запекания щедрой порцией сливочного масла.
Cut broccoli and tomatoes into small cubes.
Брокколи и томаты нарежьте мелким кубиком.
Break the eggs into a bowl, add salt, pepper, milk and beat until smooth.
Яйца разбейте в миску, добавьте соль, перец, молоко и взбейте до однородной массы.
Pour the egg mixture into a baking dish, place the tomatoes and broccoli in it.
Яичную смесь залейте в форму для запекания, выложите в нее томаты и брокколи.
Place in the oven to bake for 10 minutes at 200⁰C.
Отправьте запекаться в духовку на 10 минут при 200⁰С.
Serve the omelet hot, cut into portions and season with ketchup or homemade tomato sauce.
Подавайте омлет горячим, нарезав на порционные кусочки и сдобрив кетчупом или домашним томатным соусом.