Place all ingredients on the table for easy preparation.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Peel and cut the banana into slices.
Очистите и нарежьте банан кружочками.
Place the sliced banana and strawberries in a deep bowl.
Выложите нарезанный банан и клубнику в глубокую емкость.
Beat the berries with a blender until smooth and add sugar to them. Mix thoroughly again.
Взбейте ягоды блендером до однородной массы и добавьте к ним сахар. Еще раз тщательно перемешайте.
Place fruit puree into bowls and garnish with banana slices.
Выложите фруктовое пюре в креманки и украсьте кружочками банана.
Place the bowls with sorbet in the freezer for 12 hours.
Поставьте креманки с сорбетом в морозильную камеру на 12 часов.
Before serving, garnish the sorbet with a sprig of mint or rosemary.
Перед подачей украсьте сорбет веточкой мяты или розмарина.