Wash the vegetables with cold water, peel the potatoes, and peel the onions. Heat a frying pan with a small amount of vegetable oil.
Вымойте овощи холодной водой, очистите картофель от кожуры, лук очистите от шелухи. Разогрейте сковороду с небольшим количеством растительного масла.
Cut the sausage and cucumbers into strips, the olives into rings, the potatoes into cubes, and the onions into half rings.
Нарежьте колбасу и огурцы соломкой, маслины – колечками, картофель – кубиками, а лук – полукольцами.
Fry the cucumbers in a frying pan for a couple of minutes. Then add tomato paste and a little water, stir and simmer for another 5-7 minutes.
На сковороде в течение пары минут обжаривайте огурцы. Затем добавьте томатную пасту и немного воды, перемешайте и подержите на медленном огне еще 5-7 минут.
Place a saucepan on the fire, pour a little vegetable oil into it and fry the onion until half cooked. Then add the sausage and fry until the onions are cooked.
Поставьте на огонь сотейник, в него налейте немного растительного масла и обжарьте лук до полуготовности. Затем добавьте колбасу и обжаривайте до готового состояния лука.
Add potatoes to the saucepan, cover everything with water and cook until the potatoes are soft.
Добавьте в сотейник картофель, залейте все водой и варите пока картофель не станет мягким.
Add cucumbers in tomato paste to the broth. After a minute, add the onions and olives.
Добавьте в бульон огурцы в томатной пасте. Через минуту добавьте лук и маслины.
Cover with a lid and keep for another 10 minutes. Turn off the heat and leave to brew for 10-15 minutes. Ready.
Накройте крышкой и держите еще 10 минут. Поле выключите огонь и оставьте на 10-15 минут настояться. Готово.
Any finely chopped herbs and a spoonful of sour cream are suitable as decoration.
В качестве украшения подойдет любая мелко нарезанная зелень и ложка сметаны.