Peel the onion and garlic. Rinse the tomatoes and dry with a paper towel. Drain the red beans in a colander and dry with a paper towel.
Лук и чеснок очистите. Помидоры промойте и просушите бумажным полотенцем. Красную фасоль слейте на дуршлаг и просушите бумажным полотенцем.
Finely chop the tomatoes, onions and garlic.
Помидоры, лук и чеснок порубите мелко.
Place the garlic in a bowl and mix with vinegar.
Чеснок выложите в миску и смешайте с уксусом.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the onion for 3 minutes. Then add tomato paste and sauté for 5 minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте лук в течение 3-х минут. После добавьте томатную пасту и пассируйте 5 минут.
Add tomatoes, beans, garlic and wine vinegar. Sprinkle with suneli hops and cook for another 10 minutes.
Добавьте томаты, фасоль, чеснок и винный уксус. Присыпьте хмели-сунели и готовьте еще 10 минут.
Let the finished dish stand for 10 minutes and serve with chopped herbs.
Дайте готовому блюду постоять 10 минут и подайте с нарубленной зеленью.
Garnish the dish with pomegranate seeds and serve Georgian flatbread with the lobio.
Украсьте блюдо зернами граната, подайте к лобио грузинские лепешки.