Wash the cherry tomatoes. Rinse the napa cabbage leaves and remove the tough part. Peel the garlic clove. Boil and peel the quail eggs.
Помойте помидоры черри. Ополосните листья пекинского капусты и удалите из них жесткую часть. Очистите зубчик чеснока. Отварите и очистите перепелиные яйца.
Cut the wheat bread into small cubes 1-1.5 cm in size.
Нарежьте пшеничный хлеб небольшими кубиками размером 1-1,5 см.
Coarsely chop or tear the leaves of Chinese cabbage with your hands.
Листья пекинской капусты крупно нашинкуйте или порвите руками.
Grate Parmesan on a fine grater.
Пармезан натрите на мелкой терке.
Cut cherry tomatoes into halves.
Помидоры черри нарежьте половинками.
Cut the chicken fillet into thin slices.
Нарежьте куриное филе тонкими ломтиками.
Heat vegetable oil in a frying pan and fry chicken slices over medium heat for 2 minutes on each side. Salt and pepper the chicken.
Разогрейте растительное масло в сковороде и обжарьте ломтики курицы на среднем огне по 2 минуты с каждой стороны. Посолите и поперчите курицу.
Prepare the sauce. To do this, mix mayonnaise, grainy mustard, and crushed garlic in a bowl. Salt and pepper the sauce to taste. Stir.
Приготовьте соус. Для этого в миске смешайте майонез, зернистую горчицу, и давленый чеснок. Посолите и поперчите соус по вкусу. Перемешайте.
Toast the croutons in a dry frying pan until golden brown for 5 minutes.
Подсушите гренки на сухой сковороде до золотистой корочки в течение 5 минут.
Place the Beijing salad, cherry tomatoes and grated Parmesan in a deep bowl. Send some of the croutons there too.
Выложите пекинский салат, помидоры черри и тертый пармезан в глубокую чашу. Туда же отправьте часть гренок.
Season the salad with sauce. Stir gently.
Салат заправьте соусом. Аккуратно перемешайте.
Place the salad on a plate. Add quail eggs, cut in half, and fried chicken to it. Garnish with croutons.
Поместите салат на тарелку. Добавьте к нему перепелиные яйца, разрезанные пополам, и жареную курицу. Украсьте гренками.
Garnish the salad with fresh spinach or arugula leaves. Additionally, sprinkle the salad with grated Parmesan.
Украсьте салат листьями свежего шпината или рукколы. Дополнительно посыпьте салат тертым пармезаном.