Wash and peel the potatoes. Preheat oven to 200°C.
Картофель помойте и почистите. Разогрейте духовку до 200 °С.
Cut the potatoes into slices 2-3 mm thick.
Картофель нарежьте ломтиками толщиной 2-3 мм.
In a deep bowl, mix eggs and milk. Salt and pepper the mixture to taste. Mix everything.
В глубокой миске смешайте яйца и молоко. Посолите и поперчите смесь по вкусу. Все перемешайте.
Grease a baking dish with vegetable oil and place the potato slices in an even layer.
Смажьте форму для запекания растительным маслом и выложите ломтики картофеля равномерным слоем.
Pour the egg-milk mixture over the potatoes.
Залейте картофель яично-молочной смесью.
Place the casserole in the oven for 30-40 minutes. Ready.
Отправьте запеканку в духовку на 30-40 минут. Готово.
Sprinkle the finished dish with green onions. Bon appetit.
Готовое блюдо посыпьте зеленый луком. Приятного аппетита.
Prepare the casserole in small serving molds. Garnish it with thyme sprigs and sun-dried tomatoes. This dish is perfect for a holiday table.
Приготовьте запеканку в небольших порционных формочках. Украсьте ее веточками тимьяна и вялеными томатами. Такое блюдо отлично подойдет для праздничного стола.