Peel the potatoes, onions and garlic. Wash the zucchini and cut off the ends. Rinse the greens and dry with a paper towel. Prepare the remaining ingredients.
Почистите картофель, лук и чеснок. Помойте кабачок и отрежьте у него кончики. Зелень ополосните и просушите бумажным полотенцем. Подготовьте остальные ингредиенты.
Grate the potatoes on a coarse grater.
Натрите картофель на крупной терке.
Grate the zucchini also on a coarse grater.
Натрите кабачок также на крупной терке.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте репчатый лук.
Finely chop the parsley and garlic.
Петрушку и чеснок мелко порубите.
Place the grated potatoes and zucchini in a deep bowl. Add onions, garlic, herbs, salt and pepper.
Выложите тертый картофель и кабачок в глубокую. Добавьте репчатый лук, чеснок, зелень, соль и перец.
Add egg and flour. Stir.
Добавьте яйцо и муку. Перемешайте.
Heat the frying pan well, grease with vegetable oil and spoon out several portions of potato-zucchini dough.
Хорошо разогрейте сковороду, смажьте растительным маслом и выложите столовой ложкой несколько порций картофельно-кабачкового теста.
Fry the pancakes for 3 minutes on each side over medium heat. Fry all the pancakes in this manner.
Обжарьте оладьи по 3 минуты с каждой стороны на среднем огне. Таким образом пожарьте все оладьи.
Place potato and zucchini pancakes on a plate and serve with sour cream and garlic sauce. Ready. Bon appetit.
Выложите картофельно-кабачковые оладьи на тарелку и подайте к ним сметанно-чесночный соус. Готово. Приятного аппетита.
Serve potato and zucchini pancakes on fresh lettuce leaves. Add chopped fresh vegetables to them: tomatoes, cucumbers and bell peppers. Instead of sour cream and garlic sauce, serve tartar sauce.
Подайте картофельно-кабачковые оладьи на листьях свежего салата. Добавьте к ним нарезанные свежие овощи: помидоры, огурцы и болгарский перец. Вместо сметанно-чесночного соуса подайте соус тартар.