Boil the eggs. Wash the vegetables and remove the tough part from the Chinese cabbage leaves.
Отварите яйца. Вымойте овощи и удалите жесткую часть у листьев пекинской капусты.
Cut the bread into small cubes (1-1.5 cm).
Хлеб нарежьте маленькими кубиками (1-1,5 см).
Tear the Chinese cabbage leaves with your hands.
Порвите руками листья пекинской капусты.
Grind Parmesan cheese on a fine grater. Finely chop the garlic or use the grater again.
Сыр пармезан измельчите на мелкой терке. Мелко нарежьте чеснок или снова воспользуйтесь теркой.
Cut the cherry tomatoes into two parts.
Разрежьте помидоры черри на две части.
Cut the cucumbers into thin slices.
Огурцы нарежьте тонкими ломтиками.
For the sauce, mix mayonnaise, grain mustard, garlic, salt and pepper.
Для соуса смешайте майонез, зернистую горчицу, чеснок, соль и перец.
Fry the bread pieces in a dry frying pan until golden brown, about 5 minutes.
Кусочки хлеба жарьте на сухой сковороде до золотистого цвета около 5 минут.
Prepare a deep container. Place Chinese cabbage leaves, cucumbers, cherry tomatoes, grated Parmesan cheese and some croutons into it.
Подготовьте глубокую емкость. Поместите в нее листья пекинской капусты, огурцы, помидоры черри, тертый сыр пармезан и часть гренок.
Add sauce and stir.
Добавьте соус и перемешайте.
Place the contents of the bowl on a plate. Place the egg halves and the remaining croutons on top.
Содержимое чаши выложите на тарелку. Поместите сверху половинки яиц и оставшуюся часть гренок.
Use a vegetable peeler to cut thin, long slices of cucumber and roll them into tubes. Decorate the salad with them. Sprinkle grated cheese on top.
Нарежьте при помощи овощечистки тонкие длинные слайсы огурца и скрутите их в трубочки. Украсьте ими салат. Присыпьте сверху тертым сыром.