Peel and remove dirt from onions, potatoes and carrots. Wash the leeks thoroughly to remove sand and dirt and tear off the bad leaves. Tomato paste can be replaced with ketchup. Preheat the oven to 200°C.
Почистите от кожуры и загрязнений репчатый лук, картофель и морковь. Лук-порей хорошенько отмойте от песка и грязи и оторвите плохие листья.Томатную пасту вполне можно заменить кетчупом. Нагрейте духовку до 200 °С.
Chop the carrots into thin pieces.
Морковку порубите тонкими кусочками.
Cut the onions into medium-sized cubes.
Луковицы нарежьте в форме кубиков среднего размера.
Cut the leek into rings.
Лук-порей порежьте колечками.
Chop the potatoes into small cubes, approximately 1-1.5 cm.
Картофель покрошите некрупными кубиками, примрено 1-1,5 см.
Grease a baking dish with oil and add onions, carrots, potatoes and leeks.
Промажтье форму для запекания маслом и положите в нее лук, морковь, картофель и лук-порей.
Add tomato sauce, salt and pepper.
Выложите томатный соус, добавьте соль и перец.
Mix the vegetables thoroughly and add a glass of water to them.
Тщательно замешайте овощи и добавьте к ним стакан воды.
Cover the pan with foil and place the dish in the oven. Bake for 40-50 minutes.
Прикройте форму фольгой и поставьте блюдо в духовой шкаф. Выпекайте 40-50 минут.
Baked vegetables in tomato sauce are ready.
Запеченные овощи в томатном соусе готовы.
Garnish the finished dish with leek rings. Bon appetit.
Готовое блюдо украсьте кольцами лука-порея. Приятного аппетита.
Distribute all ingredients into small portioned pots and bake in them.
Распределите все компоненты в небольшие порционные горшочки и запекайте в них.