Thaw the lamb, rinse and cut it into equal pieces 3-5 cm in size. Wash the vegetables. Peel the onion.
Разморозьте баранину, промойте и нарежьте ее на равные кусочки размеров 3-5 см. Помойте овощи. Очистите лук от шелухи.
Cut the onion into half rings. Remove the core from the pepper and cut it into strips.
Нарежьте лук полукольцами. Удалите сердцевину из перца и нарежьте его соломкой.
Peel the potatoes and cut them into slices, then chop the tomatoes.
Почистите картофель и нарежьте его кружочками, после нарежьте томаты.
Pour some vegetable oil into the cauldron. Place onions on the bottom.
Налейте в казан немного растительного масла. Выложите на дно лук.
Layer bell peppers, potatoes, salt and pepper to taste.
Послойно выложите болгарский перец, картофель, посолите и поперчите по вкусу.
Next is a layer of meat, tomatoes, onions. Spices to taste.
Далее слой мяса, томаты, лук. Специи по вкусу.
Cover with a lid and simmer over low heat for 120 minutes.
Накройте крышкой и тушите на медленном огне 120 минут.
Serve the finished dish, garnished with herbs.
Подайте готовое блюдо, украсив зеленью.
Simmer by adding beer. The dish will acquire an unusual bready taste.
Потушите, добавив пиво. Блюдо приобретет необычных хлебный вкус.