Thaw and cut the lamb meat. Wash and peel the onion.
Разморозьте и порежте мясо баранины. Помойте и очистите от шелухи лук.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the lamb on both sides.
Нагрейте сковородку с растительным маслом. Прожарьте баранину с двух сторон.
Sprinkle with your favorite spices.
Посыпьте любимыми специями.
Add a little water or broth, add salt to your liking and simmer over low heat.
Долейте чуть воды или бульона, посолите на свое усотрение и тушите на медленном огне.
Cut the onion into half rings and add to the meat.
Нарежьте лук полукольцами и добавьте к мясу.
Stir and simmer under a closed lid until excess liquid evaporates.
Перемешайте и тушите под закрытой крышкой до испарения лишней жидкости.
Fresh herbs will decorate the dish. It can be served on the table.
Свежая зелень украсит блюдо. Его можно подавать на стол.
Mashed potatoes or rice make an excellent side dish for stewed lamb.
Пюре или рис станут прекрасным гарниром к тушеной баранине.