Wash vegetables and chicken and dry with paper towel. Peel the carrots, onions and garlic. Wash the champignons and dry with a paper towel. Remove the top layer of skin from the mushroom cap, remove any discoloration, and recut the stem of the mushroom.
Овощи и курицу помойте и просушите бумажным полотенцем. Морковь, лук и чеснок очистите. Шампиньоны помойте и просушите бумажным полотенцем. Удалите верхний слой кожицы шляпки грибов, удалите все потемнения и обновите срез ножки гриба.
Cut onions, garlic, carrots, mushrooms and tomatoes into small cubes.
Лук, чеснок, морковь, грибы и томаты нарежьте мелким кубиком.
Heat a frying pan with butter and fry the chicken drumsticks for 7 minutes on each side.
Разогрейте сковороду со сливочным маслом и обжарьте куриные голени по 7 минут с каждой стороны.
Remove the drumsticks from the pan. Place carrots, onions, garlic, tomatoes and mushrooms in the pan.
Достаньте голени из сковороды. В сковороду выложите морковь, лук, чеснок, томаты и грибы.
Add salt, pepper and 300 ml water. Bring to a boil and return the chicken to the pan. Cook for 15 minutes.
Добавьте соль, перец и 300 мл воды. Доведите до кипения и верните в сковороду курицу. Готовьте 15 минут.