Thaw, rinse and peel the shrimp. Wash the vegetables.
Разморозьте, промойте и очистите креветки. Помойте овощи.
Peel the carrots and cut them into thin strips.
Почистите морковь и нарежьте ее тонкой соломкой.
Remove the core and cut the bell pepper into strips.
Удалите сердцевину и нарежьте болгарский перец соломкой.
Divide the onion into layers and cut into thin slices.
Разделите лук на слои и нарежьте тонкими пластинками.
Slice the champignons.
Нарежьте шампиньоны.
Heat a deep frying pan with vegetable oil and add shrimp. Fry on both sides.
Разогрейте глубокую сковороду с растительным маслом и выложите креветки. Обжарьте с двух сторон.
Add vegetables to shrimp. Stir and fry together.
Добавьте овощи к креветкам. Перемешайте и жарьте вместе.
Boil water and immerse noodles in it for 5-7 minutes.
Вскипятите воду и опустите в нее лапшу на 5-7 минут.
Pour soy sauce and teriyaki sauce into the vegetables, stir, simmer together.
Влейте соевый соус и соус терияки к овощам, перемешайте, потушите вместе.
Mix the prepared noodles with vegetables and shrimp. Simmer together for a couple of minutes. Serve it.
Смешайте готовую лапшу с овощами и креветками. Потушите вместе пару минут. Подайте.
Replace conventional utensils with bamboo sticks.
Замените обычные приборы на бамбуковые палочки.